Σύντομη Περιγραφή

Η εταιρεία “Lamda” ιδρύθηκε το 1967 και είναι μια από τις παλαιότερες στον χώρο της σκίασης. Σήμερα, μισό αιώνα μετά, με ανθρώπινο δυναμικό πλέον των 70 εργαζομένων, σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, να δημιουργούμε, να οραματιζόμαστε.

icon_widget_image 34o χλμ. Λαυρίου, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων Αττικής Τ.Κ 190 10, Τ.Θ 210 icon_widget_image +30 229 906 3016 icon_widget_image info@lamda.com.gr
Image Alt

Πολιτική Απορρήτου

Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1.1 Η  τήρηση του απορρήτου σας είναι σημαντική για την «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.». Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει μια Πολιτική απορρήτου που διέπει τον τρόπο συλλογής, χρήσης, κοινοποίησης, μεταβίβασης και αποθήκευσης των δεδομένων σας. Ειδικότερα η παρούσα πολιτική απορρήτου (στο εξής η “Πολιτική”) περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» ή “εμείς/ημών/εμάς”) συλλέγουν, χρησιμοποιούν και κάνουν κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων, τα οποία συλλέγουμε από εσάς ως χρήστη των ιστότοπων, συσκευών, εφαρμογών και υπηρεσιών της «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» (στο εξής συνολικά καλούμενα ως οι “Υπηρεσίες”). Η «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συμμόρφωση με όλους τους νόμους που ισχύουν για τη διαχείριση πληροφοριών που συλλέγονται σχετικά με εσάς. Διαβάστε προσεκτικά τις πρακτικές προστασίας απορρήτου μας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1.2 Λάβετε υπόψη ότι η Πολιτική απορρήτου ισχύει για τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών μας (οι οποίες ανήκουν στις Υπηρεσίες που καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική απορρήτου, μαζί με τις τοποθεσίες web και τις εφαρμογές online που διαθέτουμε). Ισχύει επίσης ανεξαρτήτως χρήσης σε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, tablet, τηλεόραση ή άλλη συσκευή για την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική απορρήτου διότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, θα τεκμαίρεται ότι έχετε αποδεχθεί τις τροποποιήσεις μαζί με τις πρακτικές που περιγράφουμε στην Πολιτική απορρήτου και τις συμπληρωματικές πολιτικές απορρήτου. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική απορρήτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.

1.3 Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση η «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.  Η παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ελέγχετε ανά διαστήματα τη σελίδα αυτή, ώστε να διασφαλίζετε πως είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές. Καθίσταται σαφές ότι η συνεχής χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών. Είναι συνεπώς σημαντικό να ελέγχετε τακτικά για τυχόν ενημερώσεις στην Πολιτική απορρήτου. Με την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας ή τη χρήση αυτών, αφού έχουμε αναρτήσει μία τέτοια ενημερωμένη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου, συμφωνείτε με τις νέες πρακτικές που περιέχονται στην ενημέρωση. Σε περιπτώσεις όπου τα δεδομένα σας θα προωθηθούν σε τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ, θα καλείστε να μας παράσχετε εκ νέου τη ρητή συναίνεσή σας. 

1.4 Η πλέον πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου θα βρίσκεται πάντα στον ιστότοπο της «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» http://lamda.com.gr/.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο διαχειριστής του ασύρματου δικτύου, ο πάροχος του λειτουργικού συστήματος της κινητής σας συσκευής, tablet, υπολογιστή ή/και εφαρμογές, γραμμές εργαλείων, υπηρεσίες, προσθήκες, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και ιστότοποι τρίτων ενδέχεται, επίσης, να συλλέγουν, να χρησιμοποιούν και να κάνουν κοινή χρήση πληροφοριών για εσάς, τη συσκευή σας και τη χρήση που κάνετε. Οι πολιτικές απορρήτου της «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» δεν καλύπτουν τυχόν τρίτους, τα προϊόντα, τις ενέργειες ή τις υπηρεσίες αυτών. Η «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» δεν δύναται να ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο οι τρίτοι συλλέγουν, χρησιμοποιούν ή προστατεύουν τα δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες για τις πρακτικές απορρήτου τυχόν τρίτων, ανατρέξτε στις δικές τους πολιτικές απορρήτου. Σε κάθε περίπτωση συνίσταται η λήψη εφαρμογών, σύνδεση και επικοινωνία μόνο με αξιόπιστους τρίτους.

Περιεχόμενα:

 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
 • ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΣΑΣ
 • ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΙΙ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ

2.1 Ορισμένες Υπηρεσίες δίνουν τη δυνατότητα να παρέχετε πληροφορίες απευθείας σε εμάς. Για παράδειγμα:

 • Αρκετές από τις Υπηρεσίες μας δίνουν τη δυνατότητα σε χρήστες να δημιουργούν λογαριασμούς ή προφίλ.  Σε συνδυασμό με αυτές τις Υπηρεσίες, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να δώσετε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το άτομό σας προκειμένου να ρυθμίσετε τον λογαριασμό ή το προφίλ σας.  Για παράδειγμα, μπορείτε να υποβάλετε ορισμένες πληροφορίες για εσάς, όπως το ονοματεπώνυμο, φύλο, χώρα, προτίμηση γλώσσας, τη διεύθυνση email σας, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνη, τηλέφωνο, κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού μέσω του συνδέσμου http://pro.lamda.com.gr/ Αν παραγγείλετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία επί πληρωμή από εμάς, ενδέχεται να ζητήσουμε το όνομά σας, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης και πληροφορίες πιστωτικής κάρτας για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.
 • Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο http://lamda.com.gr/  προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό “Lamda Pro” Account που έχετε ήδη ενεργοποιήσει, οι πληροφορίες που καλείστε να μας παρέχετε είναι ενδεικτικά οι ακόλουθες: διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε ως user name για τον λογαριασμό σας καθώς και το προεπιλεχθέν password σας
 • Ορισμένες από τις Υπηρεσίες μας επιτρέπουν την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Αυτή η επικοινωνία θα μεταδοθεί διαμέσου των συστημάτων μας και θα αποθηκευτεί σε αυτά
 • Όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμούς, προωθητικές ενέργειες, έπαθλα, προσεχή συμβάντα και ειδήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από την «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.»  μέσω των ιστοσελίδων της

2.2 Ο διαχειριστής της Ιστοσελίδας συλλέγει προσωπικά στοιχεία των Χρηστών του, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν. H διαδικασία εγγραφής στην Ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών της απαιτεί την παροχή κάποιον ελάχιστων προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα είναι στοιχεία ή πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά ενός ατόμου όπως το όνομα, η ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (email) ή άλλα δεδομένα τα οποία μπορούν εύλογα να συνδεθούν με την ταυτότητα ενός ατόμου. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης / μέλος οπουδήποτε στην Ιστοσελίδα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως σήμερα ισχύει σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

2.3  Δια της ιστοσελίδας δύναται να παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να διοδεύονται μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) σε δικτυακούς τόπους (web-sites) τρίτων, το περιεχόμενο των οποίων διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη των προσώπων αυτών. Η «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους και δεν εγκρίνει ούτε ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ορθότητα, νομιμότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών ούτε για την ποιότητα και τις ιδιότητες των προϊόντων ή υπηρεσιών, τα οποία διατίθενται από τα πρόσωπα αυτά μέσω των ανωτέρω διαδικτυακών τόπων. Η «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» δεν ευθύνεται, επίσης, για σφάλματα ή κακή λειτουργία των ιστοσελίδων των τρίτων, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών από την πρόσβαση και χρήση των παρεχομένων μέσω αυτών πληροφοριών, υπηρεσιών και προϊόντων.

2.4   Το Internet δεν είναι ασφαλές περιβάλλον και, μολονότι η «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» χρησιμοποιεί λογισμικό κατά των ιών Η/Υ, δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες της ιστοσελίδας θα είναι αδιάλειπτες ή απαλλαγμένες από κάθε είδους σφάλματα και ιούς και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του χρήστη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση/αντιγραφή/φόρτωση (download) είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή άλλες μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε αρχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του από ιούς.

 


ΙII. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Χρησιμοποιούμενη διαδικασία και φύση των πληροφοριών που συλλέγονται και επεξεργάζονται

3.1 Συλλέγουμε προσωπικές και ανώνυμες πληροφορίες. Μέσω στατιστικής επεξεργασίας τα ανώνυμα αυτά δεδομένα μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

3.2  Συλλέγουμε πληροφορίες που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής σας στις Υπηρεσίες της «Lamda ΛΕΒΕΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» στην ιστοσελίδα http://lamda.com.gr/ σχετικά με το όνομα του Χρήστη και τυχόν άλλες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του απαιτούνται για τη διαχείριση του λογαριασμού του Χρήστη. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας και οι πληροφορίες που συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία όταν διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα http://pro.lamda.com.gr/ είναι κατάλληλα για την περίσταση και απαιτούνται για την επεξεργασία των αιτημάτων σας. Τα δεδομένα που συλλέγονται (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) είναι:

 1. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail address)
 2. Στοιχεία εισόδου (Login)
 3. Κωδικό ασφαλείας (password)
 4. Διεύθυνση Internet Protocol (IP address)
 5. Τύπος δικτύου (Network Type)
 6. Όνομα Υπολογιστή (Host Name)
 7. Θύρα (Port)
 8. Κωδικό PIN συσκευής
 9. Όνομα Προϊόντος και Έκδοση (Product name and version)
 10. Ημερομηνία και ώρα πρόσβασης στον ιστότοπο
  11.Γενικές πληροφορίες αναφορικά με τη διάρκεια και είδος χρήσης της συσκευής
  12.Δεδομένα που αποθηκεύονται στη κεντρική συσκευή διαχείρισης όπως ημερομηνία και ώρα εκκίνησης του συστήματος, ημερομηνία  ώρα και διάρκεια λειτουργίας των συνδεδεμένων με το σύστημα οικιακών συσκευών, στοιχεία που σχετίζονται με τη λήψη φωτογραφιών
  13. Δεδομένα ενεργειακής κατανάλωσης των οικιακών συσκευών
  14. 15. Δεδομένα και πληροφορίες που σχετίζονται με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας κατά τη καταχώρηση αιτημάτων σας
  16. Ονοματεπώνυμο
  17. Ημερομηνία γέννησης
  18. Προτίμηση γλώσσας
  19. Χώρα
  20. Διεύθυνση (οδός, ΤΚ, πόλη, δήμος)
  21. Υπηκόοτητα
  22. Εθνικότητα
  23. Επωνυμία εταιρείας (στη περίπτωση νομικού προσώπου)
  24. Κινητό τηλέφωνο
  25. Επάγγελμα
  26. Αριθμός Φαξ
  27. Στοιχεία κατοικίας (τύπος ιδιοκτησίας, μέγεθος επιφάνειας, περιγραφή ακινήτου, τύπος διεύθυνσης)
  28. Τόπος εγκατάστασης συσκευής
  29.Επιβεβαίωση χρήσης συσκευών (αριθμός και είδος)
  30. Ιστορικότητα καταχωρήσεων και ενημερώσεων (notifications)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ορισμένες από τις υπηρεσίες απομακρυσμένης διαχείρισης οικιακού αυτοματισμού, ενδέχεται να κάνουν χρήση της τεχνολογίας του παγκοσμίου συστήματος στιγματοθέτησης (GPS) και συνεπώς για περισσότερες πληροφορίες για τις πρακτικές απορρήτου τυχόν τρίτων, ανατρέξτε στις δικές τους πολιτικές απορρήτου.

Με τη συγκατάθεσή σας, δύναται να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες γεωντοπισμού στην εφαρμογή που βρίσκεται εγκατεστημένη στο smartphone, touchpad ή άλλης συμβατής συσκευής που χρησιμοποιείτε. Οι υπηρεσίες γεωεντοπισμού δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη, να ενεργοποιεί αυτόματα την εφαρμογή με κριτήριο την απόσταση του από τον χώρο που θα επιλέξει, ώστε να ενεργοποιούνται με τη σειρά τους οι προεπιλεγμένες και διασυνδεμένες με το Connexoon οικιακές συσκευές του χρήστη. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για την παροχή των υπηρεσιών αυτών συνήθως συνίσταται αφενός σε μία συσκευή γεωεντοπισμού, που περιλαμβάνει κάρτα SIM για τη σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης (GPS)