Σύντομη Περιγραφή

Η εταιρεία “Lamda” ιδρύθηκε το 1967 και είναι μια από τις παλαιότερες στον χώρο της σκίασης. Σήμερα, μισό αιώνα μετά, με ανθρώπινο δυναμικό πλέον των 70 εργαζομένων, σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, να δημιουργούμε, να οραματιζόμαστε.

icon_widget_image 34o χλμ. Λαυρίου, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων Αττικής Τ.Κ 190 10, Τ.Θ 210 icon_widget_image +30 229 906 3016 icon_widget_image info@lamda.com.gr
Image Alt

Εφαρμογές

Εφαρμογές

Εφαρμογές

Αυτόνομη

Οι συγκεκριμένοι τύποι πέργολας λειτουργούν ως αυτόνομα συστήματα σκίασης στηριζόμενα σε υφιστάμενες ή νέες κατασκευές (μεταλλικές ή ξύλινες).

Standard | Plus | Pro | Classic

Κρεμαστές

Όπως δηλώνει και το όνομα της η κρεμαστή πέργολα στηρίζεται σε τοίχο ή μαρκίζα όπου με την βοήθεια μεταλλικών αντηρίδων «ίπταται» επάνω από την επιφάνια που σκιάζει.

Κουρμπαριστές

Ένας τύπος πέργολας με ιδιαίτερη αισθητική, το καμπύλο σχήμα της δίνει πρόσθετο ύψος και αέρα στην σκιαζόμενη επιφάνια ενώ ταυτόχρονα ξεχωρίζει για το ιδιαίτερό της στυλ.

Βιοκλιματική

Μια πέργολα που συνδυάζει άριστα την σκίαση και την ανακύκλωση του αέρα. Είναι ο μοναδικός τύπος πέργολας που μπορεί να τοποθετηθεί με μηδενική κλίση και αποτελεί την ιδανική λύση σε εφαρμογές με περιορισμένο ύψος.