Σύντομη Περιγραφή

Η εταιρεία “Lamda” ιδρύθηκε το 1967 και είναι μια από τις παλαιότερες στον χώρο της σκίασης. Σήμερα, μισό αιώνα μετά, με ανθρώπινο δυναμικό πλέον των 70 εργαζομένων, σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, να δημιουργούμε, να οραματιζόμαστε.

icon_widget_image 34o χλμ. Λαυρίου, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων Αττικής Τ.Κ 190 10, Τ.Θ 210 icon_widget_image +30 229 906 3016 icon_widget_image info@lamda.com.gr

Νέα πλατφόρμα με υλικό για συνεργάτες της LAMDA

Δεδομένου ότι η εξέλιξη σε μία ψηφιακή εποχή είναι αναγκαία, η LAMDA δημιουργεί μια πλατφόρμα μέσα από την οποία κάθε συνεργάτης/επαγγελματίας θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε τεχνικό υλικό και εξειδικευμένες πληροφορίες. Η πλατφόρμα Lamda Pro φιλοξενείται σε ένα περιβάλλον, το οποίο είναι άκρως φιλικό προς τον χρήστη, εύκολο για να περιηγηθεί και δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατανοητό από τους συνεργάτες μας.

Ο κάθε συνεργάτης προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία του και να ορίσει έναν κωδικό πρόσβασης. Το αίτημα νέου λογαριασμού είναι απαραίτητο να εγκριθεί αρχικά, προκειμένου να δημιουργηθεί. Στη συνέχεια, αφού λάβει την επιβεβαίωση για την ενεργοποίηση του λογαριασμού, θα μπορεί να συνδέεται κάθε φορά που επιθυμεί με τη χρήση του e-mail του και με τον κωδικό που είχε επιλέξει.