Σύντομη Περιγραφή

Η εταιρεία “Lamda” ιδρύθηκε το 1967 και είναι μια από τις παλαιότερες στον χώρο της σκίασης. Σήμερα, μισό αιώνα μετά, με ανθρώπινο δυναμικό πλέον των 70 εργαζομένων, σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, να δημιουργούμε, να οραματιζόμαστε.

icon_widget_image 34o χλμ. Λαυρίου, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων Αττικής Τ.Κ 190 10, Τ.Θ 210 icon_widget_image +30 229 906 3016 icon_widget_image info@lamda.com.gr

Επιτυχημένη η παρουσία της Lamda Leventis S.A στην έκθεση «R+T 2018»

Στην παγκόσμια κορυφαία εμπορική έκθεση για ρολά, πόρτες και συστήματα προστασίας από τον ήλιο, R+T 2018, συμμετείχε με δικό της περίπτερο η εταιρεία Lamda Leventis S.A. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2018, στη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Η εταιρεία Lamda, η οποία ιδρύθηκε το 1967 και είναι μια από τις παλαιότερες στο χώρο της σκίασης, είχε τη δική της θέση στο Hall 1 / Stand E82 στις αίθουσες της Messe Stuttgart.

Η Lamda, με την παρουσία της σε μία από τις μεγαλύτερης εκθέσεις σκίασης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι μια εταιρεία που όραμά της είναι να προσφέρει στην αγορά εξωτερικής σκίασης ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες στον συνεργάτη και τον τελικό καταναλωτή, που θα κάνουν τη διαφορά.

Την R+T 2018 επισκέφτηκαν περισσότεροι από 65.500 επισκέπτες από τη Γερμανία και άλλες χώρες και έμειναν ενθουσιασμένοι από την υψηλή καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών στην έκθεση.