Σύντομη Περιγραφή

Η εταιρεία “Lamda” ιδρύθηκε το 1967 και είναι μια από τις παλαιότερες στον χώρο της σκίασης. Σήμερα, μισό αιώνα μετά, με ανθρώπινο δυναμικό πλέον των 70 εργαζομένων, σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, να δημιουργούμε, να οραματιζόμαστε.

icon_widget_image 34o χλμ. Λαυρίου, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων Αττικής Τ.Κ 190 10, Τ.Θ 210 icon_widget_image +30 229 906 3016 icon_widget_image info@lamda.com.gr

Η Lamda Leventis S.A συμμετέχει στην έκθεση «R+T 2024»

Από τις 19 έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2024, στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση R+T 2024. Πρόκειται για τη παγκόσμια κορυφαία έκθεση στο χώρο των κατασκευών, η οποία λειτουργεί ως σημαντικό εργαλείο για επαγγελματίες της βιομηχανίας, κατασκευαστές και προμηθευτές, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες, τάσεις και προϊόντα στον τομέα των ρολών, πορτών και συστημάτων σκίασης.

H Lamda Leventis S.A θα βρίσκεται στην έκθεση, ως μια εταιρία, απο τις παλαιότερες και καλά εδραιωμένες στο χώρο της σκίασης, παρέχοντας υπηρεσίες στον συνεργάτη και τον τελικό καταναλωτή. Στο περίπτερό της θα βρείτε τις πιο πρόσφατες καινοτομίες καθώς και προϊόντα υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν αξιοπιστία σε ανταγωνιστικές τιμές.

Θα βρείτε το περίπτερο της Lamda στο Hall 1, στο Booth 1E38, στις αίθουσες της Messe Stuttgart.