Εταιρία

Επ. Γλώσσας
Ελληνική Γλώσσα English Language

Εταιρία

Η εταιρία LAMDA ιδρύθηκε το 1969 ως χυτήριο ορείχαλκου και αλουμινίου στην Αθήνα και αποτελεί μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο της τέντας.

Με οδηγό τα 40 χρόνια πείρας εξακολουθεί να πρωτοπορεί, δημιουργώντας το μέλλον με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό στον πελάτη.

Μετά τη μεταφορά της στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της απέκτησε το πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2000 από την εταιρεία TUV AUSTRIA.

Σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στις ισχυρότερες εταιρείες του κλάδου με την πιο καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα που διαθέτει:

  • Χυτήριο εξοπλισμένο με τρεις αυτόματες, ρομποτικής τροφοδοσίας, χυτοπρέσες και τέσσερις κοχυλόπρεσες ημερήσιας παραγωγικής δυνατότητας 2,5 τόνων αλουμινίου.
  • Τρεις τόρνους ψηφιακής καθοδήγησης, CNC, για την παραγωγή γραναζιών και άλλων εξαρτημάτων .
  • Αυτόματο βαφείο, ηλεκτροστατικής βαφής με δυνατότητα παραγωγής έως και 12000 τεμαχίων την ημέρα καθώς και νέο φούρνο που έχει τη δυνατότητα να βάφει μέχρι 7 μέτρα ηλεκτροστατικά οποιοδήποτε μέταλλο.
  • Μηχανουργείο κατασκευής και επισκευής καλουπιών.
  • Τμήμα μηχανικών κατεργαστών που κατασκευάζει 7000 μεταλλικά εξαρτήματα την ημέρα.
1
Ιστορία
 
Ιστορία Η εταιρεία ιδρύθηκε ιδρύθηκε το 1969 ως χυτήριο ορείχαλκου και αλουμινίου, στην Αθήνα. Τον Ιανουάριο του 2004, η Διαβάστε περισσότερα
2
Πιστοποιήσεις
 
Πιστοποιήσεις Η εταιρεία μας, τον Ιανουάριο του 2005, απέκτησε το πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9002 από την εταιρεία Διαβάστε περισσότερα